Home » Kaapstad » Abbey Manor

Abbey Manor

Abbey Manor Luxury Guesthouse is een luxe, 5 sterren guesthouse gelegen aan de voet van de Tafelberg.

Het karakteristieke gebouw is van 1905 maar nu geheel voorzien van alle modern voorzieningen (als airconditioning en WiFi internet) zonder de authentieke sfeer te verliezen.

De 9 ruime kamers (keuze uit 2 Grand of 7 Luxury kamers) zijn allemaal smaakvol ingericht en hebben uitzicht over de stad, de oceaan of de bergen.

Trouwlocaties bij Abbey Manor zijn er voldoende; bij het zwembad in de tuin, in één van de twee lounges óf op het dakterras met prachtig uitzicht over de stad en de Tafelberg (je kan zelfs de kabelbaan zien gaan).
De manager zal er zeker voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt op de trouwdag.

Abbey Manor ligt in de charmante en rustige wijk Oranjezicht en alle bezienswaardigheden en de stranden van Kaapstad liggen op ca. 10-15 minuten rijden (dus na de trouwceremonie bij Abbey Manor kunnen jullie ook met de fotograaf nog even naar het strand gaan voor een fotoreportage).

“In Abbey Manor werden wij warm onthaald en we kregen een prachtige kamer (Grand Room). Er moesten nog een aantal zaken geregeld worden voor de bruiloft (kapper etc.) en het personeel van Abbey Manor stond altijd klaar voor ons.” (Richard en Daniëlle)