Home » Kaapstad » Appartement, huis of villa huren

Appartement, huis of villa huren

Het is misschien niet het eerste waar je aandenkt maar waarom huren jullie niet een luxe appartement, huis of villa in Kaapstad, zodat jullie de trouwceremonie gewoon ‘thuis’ kunnen vieren?

Appartementen, huizen en villa’s zijn in diverse leuke en mooie wijken in Kaapstad te huur als Camps Bay, de Waterkant, Clifton, V&A Waterfront. Maar ook in nabij gelegen dorpen als Hout Bay en Noordhoek.

Zeker als er enkele gasten meekomen is het vaak goedkoper om een (luxe) huis af te huren dan enkele kamers in een Guesthouse/hotel te boeken. En op deze manier hoeven jullie geen rekening te houden met andere gasten die daar dan ook kunnen verblijven. Ook met meereizende (kleine) kinderen is een eigen gehuurde accommodatie ideaal.
Er is volop keuze in luxueuze 4 en 5 sterren appartementen, huizen en villa’s die geschikt zijn voor 2 tot ca. 14 personen.

De appartementen, huizen en villa’s worden in principe iedere dag schoongemaakt en de handdoeken gewisseld, allemaal zoals dat ook in een hotel gebeurt. En ter plaatse kunnen jullie ook geholpen worden met het boeken van excursies etc. De service kan zelfs zover gaan dat de koelkast bij aankomst al is gevuld met jullie favoriete drankje en het ontbijt voor de eerste dag.

Toegegeven, het ontbijt wordt dus niet voor jullie ‘s ochtends klaar gemaakt zoals dat in een hotel of guesthouse gebeurt. Maar doe anders zoals de ‘locals’ dat doen en ga voor het ontbijt de deur uit. Het is in Zuid-Afrika zeer gebruikelijk om in een eettentje je (uitgebreide) ontbijt te nuttigen. Of haal de dag ervoor wat boodschappen in een lokale supermarkt; het zal je verbazen wat ze er allemaal hebben.

Afhankelijk van jullie wensen qua appartement, huis of villa, kunnen jullie trouwen op het balkon, bij het zwembad, in de tuin met uitzicht over de oceaan, op de bergen of juist over de stad.
En na afloop van de trouwerij kunnen jullie lekker uiteten gaan in een lokaal, goed restaurant. Maar we kunnen ook een privé-kok laten komen die een heerlijk diner voor jullie gezelschap ‘thuis’ komt koken.

“Meer ruimte, meer privacy en een eigen keuken voor minder geld dan je betaalt in een hotel.”