Home » Kaapstad » Beaumont House

Beaumont House

Dit luxueuze 5 sterren guesthouse heeft met diverse artikelen in design magazines gestaan.
De 5 zeer ruime kamers zijn allemaal zeer smaakvol en modern ingericht. Eén kamer heeft een privé balkon en twee kamers hebben een eigen terras grenzend aan het mooie en grote zwembad. Daarnaast heeft het een hele grote lounge waar o.a. een vleugel in staat.

Daarnaast is er nabij gelegen nog een luxe villa waar 4 personen kunnen slapen. Het is alleen als geheel af te huren wat dus ideaal is als jullie met 2 gasten komen (en een extra kind is eventueel ook nog mogelijk). Het heeft drie verdiepingen met o.a. een grote woonkamer, luxe keuken en een plonsbad beneden. En op iedere verdieping is er een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer en een balkon. De villa moet voor minimaal 3 nachten geboekt worden.

De manager van Beaumont kan helpen met het reserveren van een diner bij een restaurant, golf tee-times op de diverse golfbanen in de omgeving maar ook een bezoek aan Constantia wine estates, die de oudste van Zuid-Afrika zijn.

De trouwplechtigheid bij Beaumont House kan plaats vinden in de tuin, waar diverse waterornamenten zijn. Of op jullie privé balkon. En ’s avonds is het guesthouse heel romantisch verlicht.

Beaumont House ligt in de wijk Claremont, dat een rustige en chique buitenwijk van Kaapstad is, nabij Kirstenbosch Botanical Gardens en enkele Shopping Malls. Het centrum van Kaapstad ligt op slechts 15-20 minuten rijden, net als het vliegveld.