Home » Overig » 3 Flavours

3 Flavours

3 Flavours Guest House in Pringle Bay ligt in een prachtige, natuurrijke omgeving met uniek fynbos (typische Kaapse vegetatie), prachtige bergen en in de verte is zelfs de oceaan te zien.

De 8 ruime en mooi ingericht kamers liggen in een U-vorm om het grote zwembad en er zijn 3 verschillende kamertypes. Heel toepasselijk hebben alle kamers een Protea/bloemennaam gekregen.

Het guesthouse is door het Nederlandse echtpaar Anita & Derick Kenswil gebouwd en ze waren toen te zien bij het televisieprogramma van de Tros “Ik Vertrek”.
In 2009 is het guesthouse geopend en er staat jullie een hartelijk en warm welkom te wachten. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

De omgeving is rustig en inspirerend: relax bij het zwembad, lees een boek op het terras voor jullie kamer of wandel over het terrein en hoor de vele vogels.
Het guesthouse is gelegen in een natuurreservaat van de Unesco (werelderfgoedlijst).
En in de omgeving is van alles te doen: wandelen, zwemmen, picknicken op het nabij gelegen strand, walvissen kijken (juni-december) of ga naar een pinguïn kolonie.

Er zijn diverse mogelijkheden om buiten te trouwen, bijvoorbeeld bij de dam, op het terras van jullie (honeymoon)kamer met uitzicht op het fynbos en de oceaan, bij het zwembad of ergens te midden van het fynbos. Maar ook trouwen op het strand van Pringle Bay is mogelijk.

3 Flavours Guest House ligt vlakbij Pringle Bay met diverse leuke en gezellige restaurantjes. De luchthaven van Kaapstad is ca. 1 uur rijden en is te bereiken via een prachtige kustroute. Hermanus (waar je vanaf de kust walvissen kan zien) en Gansbaai (waar je kan duiken met haaien) liggen resp. op 45 minuten en ca. 1 uur rijden.