Home » Overig » Bloomestate

Bloomestate

Voor wie van design, modern, strak maar kleurrijk houdt, is Bloomestate in Swellendam “the place to be”.

De 7 ruime en stijlvolle tuinkamers liggen nabij het 12 meter lange zwembad en een meertje, waarna een bos begint. Iedere kamer heeft een thema met bijpassende kleur (de 4 jaarge- tijden en earth, wind & fire). Daarnaast zijn de kamers o.a. voorzien van een terras, koel- kastje en flatscreen televie met DVD-speler en I-pod docks.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en die zullen de ruime tuin met veel gras zeker waarderen.

Op loopafstand van het guesthouse zijn diverse restaurants en in de omgeving is voldoende te bezoeken zoals het Bontebok National Park, diverse wijnboerderijen, Cape Agulhas (dat het meest zuidelijke punt van Afrika is) etc.

Het uitgebreide ontbijt wordt bij het hoofdgebouw geserveerd. Verder is er nog een ruime guest lounge met een overdekt terras, een bar, een openhaard en een ruime selectie boeken en DVD’s die geleend kunnen worden.

Bij het meertje is een houten deck gemaakt waar het heerlijk toeven is en ’s avonds is de jacuzzi echt een aanrader. Wie relaxed aan de trouwdag wil beginnen, doet er goed aan een ontspannen massage te boeken door de masseuse van Bloomestate.

Voor een bruiloft moeten alle 7 kamers minimaal 2 nachten afgehuurd worden. Trouwen kan eigenlijk overal op het terrein, er zijn diverse fotogenieke plaatsen te vinden maar een populaire plek is op het houten deck bij het meertje.

Bloomestate Luxury Retreat ligt aan de buitenkant van Swellendam, dat het twee na oudste stadje van Zuid-Afrika is. Kaapstad ligt op ca. 3 uur rijden, eventueel deels bereikbaar via een prachtige wijnroute.