Home » Overig » Lily Pond

Lily Pond

Geïnspireerd door moderne Afrikaanse architectuur en in harmonie met de 12 hectare oeroude inheemse bossen er omheen, is Lily Pond een mix van comfort en rust met een uitstekende internationale keuken en persoonlijke gastvrijheid van de Nederlandse eigenaren.

Dit 4 sterren guest house heeft 10 kamers die verschillen in grootte maar alle kamers zijn sfeervol en luxe ingericht met o.a. een eigen terras, televisie, cd-speler en hebben draadloos internet.

Een blikvanger zijn de 3 enorme lelievijvers, waaraan het zijn naam dankt. Verder heeft het nog een zwembad in ZEN-stijl met mooie houten terrassen, een bos met diverse wandelpaden en een eigen Spa voor heerlijk ontspannen massages.

Het ontbijt wordt geserveerd op de gezellige overdekte patio en de diners in het restaurant met veranda en uitzicht over de lelie vijvers.

Trouwen kan hier in het bos, op het eiland in de vijver omgeven door lelies of in de kleine ‘markies’. Daarna kunnen jullie foto’s maken op het nabij gelegen mooie strand van Nature’s Valley en de avond afsluiten met een heerlijk privé diner in de ongedwongen sfeer van Lily Pond.

Lily Pond Country Lodge ligt vlakbij Plettenberg Bay, dat een mondaine badplaats is aan de bekende Tuinroute. Port Elizabeth, met luchthaven, ligt op ca. 200 km.

Virtual tour/rondleiding: klik op een stip, kamernummer of letter voor foto’s/virtual tour.