Home » Overig » Oyster Bay Lodge

Oyster Bay Lodge

Dit 4 sterren guesthouse is uniek want het heeft een privé zandstrand van 3 kilometer aan de Indische Oceaan. Het is alsof de tijd stil staat zo rustig en mooi is het hier.

De vier luxe chalets hebben ieder een eigen ingang, terras, volledig ingerichte keuken, openhaard en het uitzicht is gericht op de zee. Daarnaast zijn er nog zes kamers in het hoofdgebouw en is er nog een familiekamer. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en een verblijf op basis van ontbijt en diner is mogelijk en zelfs erg aan te bevelen.

Er is op het enorm grote privé terrein veel te doen: paardrijden, mountain biken, eindeloos wandelen over het strand en door de duinen, zwemmen in de oceaan of in het zwembad of geniet van een heerlijke picknick op één van de uitzichtpunten.

Strandliefhebbers kunnen uiteraard hun trouwceremonie op het strand houden maar het kan ook in de boma of op een andere plek die jullie zelf uitkiezen.

Oyster Bay Lodge ligt vlakbij het gelijknamige dorp Oyster Bay aan de bekende Tuinroute, vlakbij St. Francis Bay. En Port Elizabeth ligt op ca. 100 kilometer.

“Het was geweldig. Heel romantisch reden we op paarden naar het mooie brede zandstrand waar we gingen trouwen. Bij het vertrek dachten we echt .. nu is het sprookje over.”
(Henriëtte en Sybren)