Home » Safari » Ant’s Nest en Ant’s Hill Bushhomes

Ant’s Nest en Ant’s Hill Bushhomes

De 2 luxe ‘bush homes’ van Ant’s hebben een uniek concept: omdat ze geen olifanten of leeuwen op het eigen terrein hebben is het zeer geschikt en veilig voor (kleine) kinderen en kan je ook safari’s op een andere manier maken dan in een open landrover.

Want in tegenstelling tot de ‘gewone’ safari lodges hebben ze bij Ant’s geen vast omlijnd dagprogramma. Alle mogelijke (safari)activiteiten worden met jullie overlegd waarna jullie je keuze kunnen maken: een safari ervaring op een mountain bike of rij door het reservaat per paard (een hele bijzondere ervaring waar geen paardrij ervaring voor nodig is), een begeleide bush walk maken, genieten van een massage, breng een bezoek aan Bushman paintings of relax bij het zwembad.

♥ Ant’s Nest is compact en biedt plaats aan 12 gasten.

♥ Ant’s Hill is wat romantischer, ligt op een heuvel en heeft diverse losse kamers (honeymoon & familie), voor totaal 16 personen.

Beide lodges worden apart van elkaar gerund en zijn beide zeer geschikt voor kinderen. Iedere lodge heeft een (verwarmd) zwembad, trampoline, zandbad, badminton/volleybalnet etc.

Een unieke dag vraagt om een unieke trouwlocatie dus bij Ant’s hebben ze bovenop een berg een prieel gemaakt dat mooi versierd wordt met bloemen, vanwaar het uitzicht adembenemend is. Maar uiteraard mogen jullie ook op de lodge of ergens anders trouwen.

Ant’s lodges liggen in een malaria vrij gebied, nabij het Welgevonden Game Reserve, op ca.
3 uur rijden ten noorden van Johannesburg.

“Wij zijn, samen met onze dochter van 3 jaar, in de bush getrouwd met een prachtig uitzicht! De lodge heet Ant’s Hill en het is zo’n geweldige plek (en herinnering) dat we zeker terug gaan. Heel erg bedankt Yolanda!” (Eefje & Mertijn)

En lees hier het uitgebreide verslag van de betoverende bruiloft bij Ant’s van Suzanne & Andre zoals gepubliceerd in bruidsmagazine Trouwen (maart-mei 2013).