Home » Safari » Mhondoro

Mhondoro

Mhondoro Lodge is bijzonder en trouwen op deze intieme lodge is een echt feest – vele bruidsparen zijn jullie al voorgegaan waarvan de meeste een traan lieten bij het afscheid.

De 4 chalets bieden in totaal plaats aan 10 personen (er is 1 Family Unit voor 4 personen) en zijn stijlvol ingericht.

In het centrale deel van de lodge zijn de lounge, boma (openlucht restaurant), het zwembad, de bar, de bibliotheek en fitness ruimte te vinden, dus keuze genoeg om lekker te relaxen.
Vanaf het houten deck kijk je uit over de weidse vlakte voor de lodge, waar ook een waterdrinkplaats is waar vaak apen, impala’s en zebra’s komen drinken.

De dagelijkse game drives worden in een open landrover uitgevoerd onder leiding van een ervaren ranger. Dit “Big 5-reservaat” (buffel, olifant, neushoorn, luipaard en leeuw) heeft een hoge concentratie witte neushoorns.

Trouwen bij Mhondoro kan op het grote houten deck van de lodge, op het terras van jullie kamer of bij de waterdrinkplaats voor de lodge.

Mhondoro Lodge ligt in het malaria vrije Welgevonden Game Reserve dat op ca. 3 uur rijden ten noorden van Johannesburg ligt. Jullie kunnen hier zelf naar toe rijden maar ik kan ook een privé transfer organiseren. En invliegen naar het reservaat is ook mogelijk.

“9 Mei was voor ons een onvergetelijke dag. Wij wilde een intieme, gezellige bruiloft met een paar familieleden en verder alleen de natuur. Het was meer dan geweldig. Mhondoro Lodge is schitterend, de staff meer dan geweldig en de natuur helemaal top. Onze trouwerij is nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Wij komen zeker terug bij Mhondoro en in Zuid- Afrika waar wij al een speciale band mee hadden..” (Mireille & Frank)

Lees ook het volledige trouwdagverslag van Vicky & Sander, bij Mhondoro Game Lodge.