Home » Trouwlocaties

Trouwlocaties

Het kiezen van dé trouwlocatie is natuurlijk een belangrijke beslissing, zeker bij trouwen in het buitenland, waar ik altijd uitgebreid de tijd voor neem om dit met jullie te bespreken (bijvoorkeur tijdens een persoonlijk gesprek).

Op voorhand is het belangrijk om te weten of jullie samen komen of dat er gasten mee gaan komen (zoja, hoeveel en zijn er kinderen bij etc.). Daarna is het belangrijk om te weten wat jullie het meeste aanspreekt: strand, stad, natuur, wildparken etc. En of de mogelijke aanwezigheid van malaria-risico een issue is voor jullie (en de eventuele gasten). Het beschikbare budget is natuurlijk ook belangrijk om in gedachten te houden net als de periode waarin jullie willen gaan. Veel accommodaties in Zuid-Afrika hanteren lagere prijzen van ca. mei tot september.

Als bovenstaande vragen beantwoord zijn, is vaak een bepaald gebied overgebleven dus dan gaan we alle mogelijkheden in dat gebied in detail doornemen met kaarten, folders, foto’s en mijn kennis en ervaring.

Wat is de exacte locatie per accommodatie en welke stijl/sfeer heeft jullie voorkeur; Afrikaans, modern, strak, superdeluxe of liever gewoner etc. En natuurlijk is het aantal kamers ook van belang als gasten bij jullie verblijven.

Om jullie alvast op weg te helpen zijn hiernaast alle trouwlocaties onderverdeeld in 4 hoofd-
categorieën: Safari, Kaapstad, Wijnvelden en Overig. En per categorie geef ik een aantal trouwlocatie suggesties, waar je ook weer op kan klikken voor meer informatie.

Rechtsonder bij “Video’s” kan je nog meer video’s zien per accommodatie (en van bruiloften daar) en bij “Referenties” kan je ervaringen lezen van Fundisa Weddings-bruidsparen.